Comments

Pol en Annemie Vandendorpe-VanGeldre:

Eind september , begin oktober verbleven wij voor de derde keer  op Finca Las Cañadas. Aangename temperaturen en een duik in het ondertussen aangelegde zwembad was heel verfrissend. Totaal ander uitzicht dan in het voorjaar maar de uitbaters Bart en Gwen blijven de zelfde hartelijke, gastvrije uitbaters van deze unieke plek in het ongekende Spanje.

Zomer 2015 : een superfamilie : the UK’s schreven achteraf op hun eigen blog:

klik op deze link:http://www.snoob.co.uk/blog/horse-riding-to-ben-fogle-sort-of

Scott, Becky, Sam, Ben, Jem and Eloïse Matthewson
Bij het opruimen van een tent vonden we een mooi kaartje met deze lieve woorden:

Bart en Gwen ,

Dankjewel voor…het fijne verblijf …de Luxe-tent….de leuke babbels en verhalen…het halen van boeken op zolder…de verse groenten uit de tuin….de eitjes…het klaarleggen van het brood…het samen eten …

Kortom…voor ons fijn om even mee te genieten van jullie plekje!!!!

Finca las Cañadas waar je “moeilijk” weg wilt….

Greet en Luc  ( Juli 2014)

Gwen en Bart,

We hebben hier een mooie tijd gehad.  In de safaritenten voelden we ons echt één met de natuur, terwijl we toch over de nodige luxe beschikten. Wakker worden in de middle of nowhere met enkel het geluid van de vogels en de bellen van de schapen was zalig. De gastvrijheid van Gwen en Bart en de gezellige avonden  waarop ze zelf kookten zullen ons altijd bij blijven. Voor onze hond Max was het de ideale vakantie. Hij kon hier naar hartelust ravotten met Bob en Maron, de honden van Gwen en Bart. Gelukkig zijn we twee weken gebleven. Voor ons was één week zeker niet voldoende geweest.  Naast genieten van de rust op het domein van de finca hebben we prachtige wandelingen gemaakt naar en rond het meer, naar het dorp, in de omgeving van de ‘piscinas naturales’… . Een uitstap met een spaanse natuurgids ‘op zoek naar de gieren’ was ook een absolute topper.Verder hebben we de meeste omliggende authentieke spaanse dorpjes bezocht, ook zeker de moeite waard. Opvallend was de vriendelijkheid van de lokale bevolking. Een echte aanrader voor natuurliefhebbers!

Annie, Benny en Max  (31/5 -14/6/2014)

Lieve Gwen en Bart,

Als natuurliefhebbers hebben wij heel erg genoten van het verblijf op jullie finca! De prachtige natuur, de verblijfplaats, de zon, de rust….. Maar vooral jullie warme ontvangst en de lieve zorgen die jullie aan de gasten bieden maakte dat het hele plaatje klopte! We voelden ons welkom. Kortom: het was echt super!!! We dromen nu al van een terugkeer naar dit stukje paradijs en een nieuwe ontmoeting met jullie!! Bedankt.

Pat, Heidi en Marie.
mei 2014

A & S september 2013:

Dankjewel voor jullie prachtig initiatief! wij hebben genoten van de gastvrijheid,de goede zorgen,de lekkere groentjes , de rust, de heerlijke omgeving(in en rond jullie finca), het enthousiaste belgerinkel en geblaat…En als we nog eens naar deze buurt afzakken,dan weten we waar het goed vertoeven is …

Jennifer,Karel,Linus,Tilia en Marit kwamen zomer 2013:

ze schreef op haar blog: http://villaliervinck.blogspot.be/2013/01/extremadura.html

Claire Lees:

where to start – thank you so much for sharing your beautiful home with us, sharing your company, sharing the dogs, sharing your beautiful vegetables and divine pastries and your lovely lovely accommodation. jonny is already asking if we can come again for his birthday! we had such a lovely stay, thanks again.

read more on Claires site

Anja De Pourcq:

Dag Gwen en Bart,

Bedankt voor het fijne verblijf bij jullie.

Groetjes

Dear Gwen and Bart
Just a quick note to say thank you for a lovely stay on your finca. Jack very much enjoyed seeing the lambs, the dogs and the stars, and we all enjoyed the experience – especially your delicious food! I wish you good luck and success with everything,

All the best,
Vicky, Sam and Jack

K en M:

…Ik zou het willen beschrijven als een kampeer ervaring zoals het vroeger was,
en dan doel ik met name op de ruimte die je voor jezelf hebt,
de rust en de natuur om je heen. Maar dan met wel alle luxe en comfort van nu.

De tent is echt groot en ruim van binnen en ook de voorruimte buiten is riant,
Je kunt er geheel buiten leven, waar je door de gehele vrije ligging van de tent,
helemaal op jezelf bent met een prachtig uitzicht,
s nachts de sterren hemel en overdag wandelen de schapen langs

Alhoewel het overdag tot 36 graden op kan lopen,
is het prettige dat het s nachts voldoende afkoelt om goed te kunnen slapen.
De warmte van de dag kun je aan omdat je ofwel voor een verfrissende duik naar het zwembadje op het terrein kunt gaan,of nog heerlijker naar een de velen natuurlijke zwembaden in de dorpen rondom de finca.

Tot slot zou ik nog willen zeggen dat Gwen en Bart ontzettend aardige, enthousiaste en behulpzame eigenaren zijn.Ze staan altijd voor je klaar wanneer je iets nodig hebt of om tips over de omgeving te geven.
Hun groente tuin is een geweldige kans om met lekkere verse groenten en fruit heerlijk zelf te koken.
We hebben er van genoten.

Hoi Gwen en Bart,
Sorry voor de vertraging. Maar zoals beloofd, stuur ik jullie foto’s van in de kano.
We genieten nog steeds na van ons verblijf.
Groetjes,
Nele.