camperplaatsen

Op ons prachtig domein is er nog plek op overschot voor enkele campers. De plaats die we hebben voorzien is mooi vlak en in de schaduw van de hulsteiken. De finca is volledig omheind, het is een veilige plek. We bieden deze plaatsen aan tegen een vrije bijdrage, voor het onderhoud en onze tijd.  We hebben altijd brood en ontbijtkoeken in huis en er zijn ook steeds plukverse groenten uit onze bio-tuin, legverse eitjes en verschillende streekproducten. Je kan ook bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd zodat je daar niet voor uit moet rijden.

We begeleiden jullie graag bij het uitzoeken van leuke plekjes in Extremadura en hebben een hoop tips over places to go in de buurt.

Alle campers zijn automatisch niet bijdragend lid van onze vereniging Quercus y Cistus en worden ingeschreven in onze ledenlijst. Een daglidmaatschap kost 5 euro per camper per dag, je kan dan gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals : toilet, douche en zwembad. Naast de gewone workshops kan er ook ingeschreven worden voor de “Off-grid-mobiel”.

Wij bieden onze gastvrijheid aan en rekenen erop dat bezoekers daar respectvol mee omgaan.

Campers rijden best niet door het dorp, blijf op deEX205, en neem 500m ten oosten van het dorp Villasbuenas de Gata de afslag “Baños de la Cochina”, op 6km vindt U onze finca op de linkerkant. Tussen 15 november en 15 februari kunnen campers alleen op afspraak terecht. Even bellen of mailen op voorhand dus.

Uitzonderlijk is de camperplek gesloten van 20 augustus 2020 tot 15 september 2020.