camperplaatsen

Op ons prachtig domein is er nog plek op overschot voor enkele campers. De plaats die we hebben voorzien is mooi vlak en in de schaduw van de hulsteiken. De finca is volledig omheind, het is een veilige plek. We bieden deze plaatsen gratis aan, gewoon omdat we het leuk vinden anderen van de rust op ons domein mee te laten genieten. Als je gebruik wil maken van toilet, douche, zwembad, wasmachine, vragen we een kleine vrijwillige bijdrage voor kosten en onderhoud. We hebben altijd brood in huis en er zijn ook steeds plukverse groenten uit onze bio-tuin, legverse eitjes en verschillende streekproducten. Je kan ook bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd zodat je daar niet voor uit moet rijden.

We begeleiden jullie graag bij het uitzoeken van leuke plekjes in Extremadura en hebben een hoop tips over places to go in de buurt. Campers hoeven geen lid te zijn van onze of eender welke vereniging.

Wij bieden onze gastvrijheid aan en rekenen erop dat bezoekers daar respectvol mee omgaan. Voorlopig nog geen foto’s van happy campers, omdat we altijd vergeten een fotootje te nemen, maar daar gaan we spoedig wat aan doen.