camperplaatsen

Op ons prachtig domein is er nog plek op overschot voor enkele campers. De plaats die we hebben voorzien is mooi vlak en in de schaduw van de hulsteiken. De finca is volledig omheind, het is een veilige plek. We bieden deze plaatsen aan tegen een  bijdrage, voor het onderhoud en onze tijd.  We hebben altijd brood en ontbijtkoeken in huis en er zijn ook steeds plukverse groenten uit onze bio-tuin, legverse eitjes en verschillende streekproducten. De eerste nacht betaal je 10 euro inclusief lidmaatschap de volgende nachten 6 euro, gebruik van onze badkamer met toilet en douche à 2 euro per persoon per nacht.

De camperplaatsen zijn enkel voor volledig zelfvoorzienende motorhomes, er zijn geen voorzieningen voor lozen of electra, beperkt water vullen kan. Het is in geen geval toegestaan buiten te koken of open vuur te maken, grijs of zwart water te lozen. Er mogen ook geen tentjes bijgeplaatst worden, wij zijn geen camping.

We begeleiden jullie graag bij het uitzoeken van leuke plekjes in Extremadura en hebben een hoop tips over places to go in de buurt.

Ook het verblijven in je eigen camper of campervan is exclusief voor de leden van Quercus y Cistus. Alle campers zijn automatisch van onze vereniging Quercus y Cistus en worden ingeschreven in onze ledenlijst.  Er kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals : toilet, douche en zwembad. Naast de gewone workshops kan er ook ingeschreven worden voor de “Off-grid-mobiel”.

Wij bieden onze gastvrijheid aan en rekenen erop dat bezoekers daar respectvol mee omgaan.

Campers rijden best niet door het dorp, blijf op de EX205,  neem 500m ten oosten van het dorp Villasbuenas de Gata de afslag “Baños de la Cochina”, op 6km vindt U onze finca op de linkerkant. Tussen 15 november en 15 februari kunnen campers alleen op afspraak terecht. Even bellen of mailen op voorhand dus.