camperplaatsen

Op ons prachtig domein is er nog plek op overschot voor enkele campers. De plaats die we hebben voorzien is mooi vlak en in de schaduw van de hulsteiken. De finca is volledig omheind, het is een veilige plek. We bieden deze plaatsen aan tegen een vrije bijdrage, voor het onderhoud en onze tijd. Voor 5 euro per camper  per overnachting kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen zoals : toilet, douche en zwembad.  We hebben altijd brood en ontbijtkoeken in huis en er zijn ook steeds plukverse groenten uit onze bio-tuin, legverse eitjes en verschillende streekproducten. Je kan ook bij ons terecht voor een heerlijke maaltijd zodat je daar niet voor uit moet rijden.

We begeleiden jullie graag bij het uitzoeken van leuke plekjes in Extremadura en hebben een hoop tips over places to go in de buurt. Campers hoeven geen lid te zijn van onze of eender welke vereniging.

Wij bieden onze gastvrijheid aan en rekenen erop dat bezoekers daar respectvol mee omgaan.

Campers rijden best niet door het dorp, blijf op de grote weg, en neem 500m ten oosten van het dorp Villasbuenas de Gata de afslag “Baños de la Cochina, op 6km find U onze finca op de linkerkant.